Na igralištu Nogometnog kluba Šipovac održana 7. Šipovačka čobanijada

U organizaciji Nogometnog kluba Šipovac, a pod pokroviteljstvom Grada Našica, Turističke zajednice Grada Našica i Mjesnog odbora Našice, jučer je na nogometnom igralištu u Šipovcu održana 7. Šipovačka čobanijada na kojoj je sudjelovalo 20 ekipa. Sav prihod od natjecanja ići će u humanitarne svrhe.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba pozdravio je sve prisutne, te pohvalio jako dobru organizaciju koja je i ove godine okupila veliki broj natjecatelja i posjetitelja.

– Zaista mi je drago prisustvovati današnjoj čobanijadi i svakako moram pohvaliti jako dobru organizaciju, jer i ove godine je ova manifestacija okupila veliki broj natjecatelja i posjetitelja. Također, ovu manifestaciju su došli podržati i direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler kao i veliki broj udruga i društava, što mi je iznimno drago. Šipovac je prvi koji je organizirao ovakav vid događaja, a danas možemo vidjeti kao skoro svako mjesto u našičkom kraju ima sličnu manifestaciju- rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Predsjednik Nogometnog kluba Šipovac Miroslav Ivanković rekao je kako se i ove godine okupio veliki broj natjecatelja i posjetitelja, te se zahvalio svima na dolasku.

– Uistinu smo jako zadovoljni ovogodišnjom čobanijadom, a posebno odzivom i trudom uloženim u organizaciju. Moram reći kako nas je vrijeme još jednom poslužilo, a odaziv je bio jako dobar. Za dodatnu atmosferu osigurali smo i glazbeni dio, gdje su svi naši natjecatelji i posjetitelji mogli uživati u dobroj glazbi do dugo u noć. Ovom prilikom želio bih se zahvaliti Gradu Našicama na velikoj potpori u organizaciji ovog događaja- rekao je predsjednik Miroslav Ivanković.

Nakon što su natjecatelji pokazali svoje znanje i vještine, stručno povjerenstvo je dalo svoj sud. Najbolji čobanac skuhala je ekipa “Bijuklići”, drugo mjesto pripalo je NK Lila, a treće mjesto pripalo je Stolariji Fogec.

(www.icv.hr, ak)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content