Mladi sportaši još sigurnije na natjecanja: Sportskoj zajednici grada Virovitice stiglo novo kombi vozilo

Sportaši s područja grada Virovitice natječu se po cijeloj Hrvatskoj, ali i šire. Jedna od važnih stavki u tome je prijevoz. Zato veliko značenje imaju kombi vozila, koja na korištenje sportskim klubovima ustupa Sportska zajednica grada Virovitice.

Nakon što je prije dvije godine u Sportsku zajednicu, uz zajedničko financiranje Hrvatskog olimpijskog odbora i Grada Virovitice, stiglo vozilo marke Opel Vivaro, ovih je dana Sportska zajednica postala bogatija za još jedno kombi vozilo i to Renault Trafic 2021. godište.

– Cilj nam je da naši mladi sportaši imaju siguran prijevoz na natjecanja. Uvijek ističemo kako nam je ulaganje u djecu i mlade u svim segmentima visoko na listi prioriteta, a jedan od tih segmenata svakako je ulaganje u sportsku infrastrukturu i poticanje na bavljenje sportom – rekao je gradonačelnik Ivica Kirin istaknuvši pritom da se u Gradu ne radi samo na velikim projektima, već i na nizu manjih, kao što je primjerice nabava ovog vozila, a što za sportaše znači mnogo.

Ovo vozilo je također nabavljeno uz potporu Hrvatskog olimpijskog odbora.

– U suradnji s Gradom Viroviticom i Hrvatskim olimpijski odborom vozilo je nabavljeno kroz program „Aktivni u zajednici“. HOO je kroz navedeni program osigurao 15 tisuća eura, a Grad 17 tisuća eura. Vozilo će biti prvenstveno za prijevoz najmlađih sportaša – rekao je tajnik Sportske zajednice grada Tihomir Majstorović.

Uz gradonačelnika Ivicu Kirina i Tihomira Majstorovića, probu vožnju je odradio i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i član Hrvatskog olimpijskog odbora Alen Bjelica.

(virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content