DANI OPĆINE SUHOPOLJE 2024. U lovu ribe udicom na plovak ekipno najbolja Brezovica, pojedinačno najuspješniji bio je Matija Templar

Športsko ribolovni klub “Brežnica” iz Suhopolja je povodom Dana općine organizirao tradicionalno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak koje se održalo na jezeru Budakovac.

Natjecanje u kojem je svoje znanje u ribolovu pokazalo je 33 natjecatelja raspoređenih u 11 ekipa započelo je u jutarnjim satima, a otvorio ga je načelnik općine Suhopolje Goran Doležal.

Ekipno su najuspješniji bili ribolovci Brezovice, ispred ŠRK “Tvin” Virovitica i ŠRK “Klen” Slatina. Slijede ŠRU “Ođenica” Virovitica, ŠRK “Brežnica” Suhopolje, ŠRU Zdenci, ŠRU Pitomača, ribolovci Orešac, ŠRU “Smuđ” Slatina, ribolovci Orešac 2 i ŠRD “Lendava” Špišić Bukovica.

Pojedinačno je najuspješniji natjecatelj bio je Matija Templar s 9.985 grama ulovljene ribe ispred Mihaela Ivšića koji je ulovio 8.780 grama ribe i Ivana Rakocije s ulovljenih 6.150 grama.

Pehare i medalje najuspješnijim ekipama i natjecateljima u Mjesnom domu u Orešcu uručili su načelnik općine Suhopolje Goran Doležal i predsjednik ŠRK “Brežnica” Suhopolje, ujedno i predsjednik Zajednice športskih ribolovnih udruga Virovitica, Željko Žeravica.

(www.icv.hr, bs)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content