DANI OPĆINE SUHOPOLJE 2024. Suhopoljski tamburaši izveli najpoznatije slavonske hitove “za dušu”

“Kad mi padne šešir na čelo”, “Garavuša”, “Milijun poljubaca”, “Zadnja želja”, “Ja pijem da zaboravim” i brojne druge slavonske i poznate hitove izveli su Suhopoljski tamburaši večeras (nedjelja) na pozornici u dvorištu Restorana Park u Suhopolju.

“Hitove za dušu” Suhopoljski tamburaši odsvirali su za publiku u okviru ovogodišnje proslave dana Općine Suhopolje i blagdana Velike Gospe, koja je okupila velik broj domaćina, ali i gostiju koji su im došli čestitati i sudjelovati u bogatom programu koji uključuje niz sportskih, zabavnih i gastronomskih događaja, specifičnih za ovu općinu. 

-Volim doći svake godine na koncerte jer je ovo prilika i da se kao obitelj okupimo uz pjesme koje volimo i uz koje smo mi djeca odrasli.  Nema nijednog događanja bez pjesme  – kaže Marko D., koji je sa roditeljima i kćerima stigao na koncert. Djecu je počastio u mini lunaparku, objašnjava, pokojom vožnjom i slasticama, a on i supruga Ivana izveli su svoje roditelje na koncert tamburaša kojem su se radovali mjesecima. 

(www.icv.hr, mlo) 

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content