DANI OPĆINE SUHOPOLJE 2024: Body building klub Olymp organizirao 2. Free gym day

Općina Suhopolje nastavlja s bogatim programom i raznovrsnim aktivnostima povodom proslave Dana općine. Tako je jučer (četvrtak) u organizaciji Body building kluba Olymp održan još jedan, drugi po redu, „Free gym day“.

Naime, otvorivši vrata teretane svim zainteresiranima, Klub nastoji promovirati važnost zdravoga života i kontinuirane tjelovježbe, a predstavnici BB kluba Olymp spremno su dočekali stare i nove članove s pokaznim vježbama i odgovorima na sva njihova pitanja.

– Tijekom čitavog dana za sve naše članove, ali i za one koji će to tek postati, imamo određene pogodnosti. Dnevna karta i demonstracijski trening danas su besplatni, kao i proteinski napitci. Stariji članovi Kluba imaju pogodnost produženja članarine za tjedan dana – objašnjava nam Ivan Kelečić, član BB kluba Olymp.

20240808 160523

Cilj ove manifestacije je privući nove članove i pokazati ljudima što sve teretana nudi, kako bi svi oni koji razmišljaju o upisu svjedočili mogućnostima koje svakodnevna vježba i briga o svome tijelu pružaju.

– Teretana iz mjeseca u mjesec nastoji proširiti svoju ponudu i obogatiti sadržaj Kluba novim spravama i ostalim rekvizitima. Bilježimo progres i u povećanju broja članova. Oni kojima je stalo do njihovog zdravlja, kontinuirano vježbaju tijekom cijele godine, ali uvijek može bolje – zaključuje predsjednik BB kluba Olymp Kristijan Gojmerac.

Do kraja dana kroz BB klub prošlo je 40-ak članova, a svoju podršku došao je iskazati i načelnik općine Suhopolje Goran Doležal, pohvalivši organizaciju i cjelokupni rad udruge. Općina Suhopolje nastavlja s planiranim aktivnostima povodom višednevne proslave.

(www.icv.hr, dj)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content