Brojni posjetitelji uživali na ovogodišnjem tradicionalnom Craft Beer Festu u Našicama

U organizaciji Turističke zajednice Grada Našica jučer (subota)  je kod ljetne pozornice Dvorca Pejačević održan Craft Beer Fest. Manifestacija je okupila pet Craft pivovara iz Našica, Vinkovaca, Kaptola, Slavonskog Broda i Županje koji su predstavljali svoja piva. Bila je to jedinstvena prilika za lokalne zaljubljenike u pivo da istraže raznoliku ponudu i podrže domaću proizvodnju.

Ines Resler, direktorica Turističke zajednice Grada Našica, rekla je kako je cilj ovakvog događanja promicanje lokalne kulture, okupljanje zajednice i stvaranje nezaboravnih trenutaka za sve prisutne.

-Našički Craft Beer Fest održava se od 2018. godine i jedan je od zaštitnih znakova našega grada. Na Craft Beer festivalu imamo uzbudljiv glazbeni program gdje su nastupali Peti Planet Teheran i M.O.R.T. Jako smo ponosni što su s nama pet regionalnih pivovara, a začetnik ovog festivala je domaća pivovara “Stric”. Nakon prošlogodišnjeg uspješnog izdanja na gradskom trgu, ove smo godine festival prebacili na ljetnu pozornicu kod Dvorca Pejačević – izjavila je direktorica Ines Resler.

Glazbeni dio večeri otvorio je Peti Planet Teherana koji su svojim nastupom dobro zagrijali publiku za M. O. R. T. koji su sve prisutne svojom nevjerojatnom glazbenom izvedbom razveselili brojne posjetitelje.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content