Angelo Bernardo Radović u debiju ‘torpedirao’ Ferdinandovčane za šesnaestinu finala Hrvatskog kupa i okršaj s Lokomotivom

Virovitičanin Angelo Bernardo Radović bio je junak svog kluba u jučerašnjem (srijeda) susretu pretkola SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Visoki, 22-godišnji napadač, koji ove sezone nastupa za Samobor, mrežu Ferdinandovca u svom je debiju zatresao četiri puta. Samobor je na domaćem travnjaku slavio s pomalo nevjerojatnih 10:0, a uz Radovića, u listu strijelaca još su se upisali s dva pogotka Vanja Kulenović te Tomo Razum, Vito Pezo, Filip Severec i Ivan Brekalo.

Radović je nakon pobjede izrazio zadovoljstvo svojom igrom i formom, ali i konačnim rezultatom protiv momčadi iz Koprivničko-križevačke županije koji je ‘plod’ odlične igre cijele momčadi.

Bila je to dosta dobra utakmica s naše strane, ušli smo s ciljem ranog postizanja pogotka što smo i uspjeli, a nakon toga sve nam se otvorilo. Kad smo vidjeli da nam prolazi sve ono što smo prethodnih dana vježbali na treningu i uz to znajući da nam potencijalno iduće kolo dolazi prvoligaš, stvarno je bio gušt igrati – rekao je Radović.

U šesnaestini finala Samobor će 11. rujna ugostiti prvoligašku momčad Lokomotive. Virovitičanin, kojemu će ovo biti najozbiljniji protivnik u dosadašnjoj karijeri, veseli se nadigravanju s brojnim poznatim imenima poput Marina Leovca, Roberta Mudražije, Duje Čopa i drugih.

Svjesni smo kvalitete Lokomotive i velike razlike u igri, ali dat ćemo i posljednji atom snage kako bi prvoligaškoj momčadi što duže parirali i zadržali pozitivan rezultat, a onda tko zna, možda nas i sreća malo pomazi pa priredimo senzaciju što bi bio najljepši poklon svima nama i našim navijačima – zaključio je Radović

Radović je, podsjetimo, Školu nogometa prošao u NK Virovitici, a prije dolaska u Samobor nosio je dresove Trešnjevke, Dugog Sela i Lukavca.

(www.icv.hr, ts)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content