3. NL SJEVER Pitomača vodeća nakon prvih 90 minuta: Sutra ih čeka Polet, Presečanova momčad traži prekid negativnog niza protiv Međimuraca

Već u prvom kolu nogometaši Pitomače pokazali su svoju igračku kvalitetu, a na svom terenu pobijedili su Graničar iz Kotoribe 5:0. U idućih nekoliko dana očekuju ih teški ispiti.

Prvo će sutra u 17:30 sati u drugom kolu 3. NL Sjever gostovati kod prvaka Poleta u Svetom Martinu na Muri, a zatim u srijedu 28. kolovoza u pretkolu SuperSport hrvatskog nogometnog kupa igraju s trećeligašem Savom u Strmecom za prolazak među 32 najbolje momčadi.

Polet je također odlično ušao u novu sezonu. U prvom kolu, na svom terenu, svladao je Koprivnicu 5:0 te će nastojati doći do druge pobjede u nizu. Prošle sezone Pitomača i Polet odigrali su tri međusobne utakmice, a s sve tri Međimurci su došli do minimalnih pobjeda rezultatima 1:0, 2:1 i 3:2.

U redovima Pitomače vjeruju do ove sezone mogu konačno doći do uspjeha u susretima s Poletom.

– Mi u svaku utakmicu ulazimo s ciljem da dođemo do pobjede. Tako će biti i ovog puta. U sastavu imamo nekoliko igrača koji su “načeti” ozljedama te će tek posljednji trening pokazati tko će moći zaigrati u subotnji utakmici- optimizam ne napušta trenera Pitomače Ivana Presečana.

tabl
foto: ŽNS Varaždin – tablica nakon prvog kola

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content