3. NL SJEVER Ilija Kovačević pojačao virovitičke redove uoči utakmice s Graničarom iz Kotoribe

U prva dva kola nove sezone u 3. nogometnoj ligi Sjever momčad Virovitice osvojila je jedan bod. “Narančasto – crni” na svom terenu remizirali su u županijskom derbiju sa Slatinom, dok su uvjerljivo poraženi na gostovanju kod Dinama u Domašincu.

U subotu, 31. kolovoza u 17 sati igraju se utakmice trećeg kola. Na terenu Sportskog centra Vegeška nogometaši Virovitice ugostit će ekipu Graničara iz Kotoribe. Subotnji gosti prvo su uvjerljivo poraženi na gostovanju u Pitomači, zatim su na svom terenu u međimurskom derbiju minimalno svladali Međimurje iz Čakovca.

-Nažalost ponovno nećemo biti kompletni jer Benjamin Dijanešić odrađuje drugu utakmicu kazne zbog crvenog kartona. Ipak, u našem dresu po prvi puta zaigrat će Ilija Kovačević, nogometaš iza kojeg je bogato igračko iskustvo u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. S njim u sastavu, uvjeren sam, bit ćemo puno konkurentniji u subotnjoj utakmici – rekao nam je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Suradnja s Kovačevićem dogovorena je početkom prijelaznog roka, ali dokumentacija za njegovu registraciju dugo je putovala između dva saveza pa će tek u subotu zaigrati u virovitičkom dresu.

Uz dolazak Kovačevića, u planu je dovođenje još nekolicine igrača s kojima bi momčad Virovitice bila još konkurentnija svim suparnicima u ligi.

Glavni sudac susreta je Patrik Urban iz Varaždina, pomoćnici su Tomislav Hudika (Varaždin) i Margareta Žeđa (Prugovac), dok će ulogu delegata obnašati Hrvoje Ištvanović.

Treće kolo, subota, 31. kolovoza u 17:00 sati:

Pitomača – Koprivnica
Međimurje Čakovec – Polet (SMnM)
Virovitica – Graničar Kotoriba
Rudar (MS) – Dinamo Domašinec
Podravina Ludbreg – Slatina
Graničar (Đ) – Dinamo (P)
Varteks Varaždin – Nedelišće
Garić Garešnica – Bilogora ’91 (GP)

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

3. NL Sjever 3. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content