3. NL SJEVER Iako desetkovani, Slatinčani s velikom dozom optimizma putuju u Ludbreg

Nakon boda osvojenog na gostovanju u županijskom derbiju s Viroviticom, nogometaši Slatine poraženi su na svom terenu u ogledu s Rudarom iz Murskog Središća. U subotu, 31. kolovoza u 17 sati u trećem kolu 3. nogometne lige Sjever Slatinčani gostuju kod Podravine u Ludbregu.

Ludbrežani su u dva kola zabilježili identičan skor, u prvom su susretu pred svojim navijačima remizirali s Nedelišćem (2:2), a zatim su u golijadi rezultatom 6:5 poraženi na gostovanju kod Dinama u Predavcu.

-Vjerujem da u kompletnom sastavu možemo uspješno parirati našim subotnjim domaćinima, ali ovog tjedna nažalost nekoliko naših igrača ima zdravstvenih problema pa će tek večerašnji trening pokazati na koje igrače mogu računati za utakmicu u Ludbregu – požalio se trener Slatine Nikica Hat.

U Ludbregu sigurno neće zaigrati Brazilac Guilherme Rafha Aragao De Oliveira, koji još nije “odradio” suspenziju zbog crvenog kartona. U redovima Podravine pravo nastupa, zbog crvenog kartona, nema Lovro Huzjak.

Usprkos tim problemima, nogometaše Slatine ne napušta optimizam te su uvjereni da mogu doći do pozitivnog rezultata na svom drugom trećeligaškom gostovanju.

Nogometnu pravdu u Ludbregu dijelit će Mario Brunec iz Koprivnice s pomoćnicima Matejem Mađarićem (Koprivnica) i Ivanom Iveljićem (Kamešnica). Delegat je Tihomir Glatki.

Treće kolo, subota, 31. kolovoza u 17:00 sati:

Pitomača – Koprivnica
Međimurje Čakovec – Polet (SMnM)
Virovitica – Graničar Kotoriba
Rudar (MS) – Dinamo Domašinec
Podravina Ludbreg – Slatina
Graničar (Đ) – Dinamo (P)
Varteks Varaždin – Nedelišće
Garić Garešnica – Bilogora ’91 (GP)

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

3. NL Sjever 3. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content