1. ŽNL Ivanu Ibriksu najviše bodova u prvom kolu: Sa šest zgoditaka predvodio Borovu do pobjede

U prvom kolu 1. ŽNL samo u jednoj utakmici domaća momčad došla je do pobjede. Borova je na svom terenu svladala Orešac 12:3, a prvo ime utakmice bio je Ivan Ibriks koji je postigao šest zgoditaka.

Utakmica u Novoj Šarovki između Standarda i Omladinca iz Korije završila je podjelom bodova 2:2. Prvo ime susreta bio je strijelac jednog pogotka za goste Valentino Jeličić.

DOŠK iz Dolaca svladao je Mladost u Vukosavljevici 4:2. Najbolji u pobjedničkim redovima bio je strijelac dva pogotka Toni Sitar.

Podgorje je iznenadilo Dinamo na njegovoj Ciganki u Josipovu pobijedivši 2:1. Gostujući vratar Filip Buđak svojim obranama onemogućio je domaćim napadačima da dođu do pozitivnog rezultata.

U Sladojevcima je također briljirao vratar. Robert Bunjevac, čuvar mreže Sloge iz Dugog Sela Lukačkog, bio je nesavladiv za napadače domaće Slavonije iz igre, koji su jedini zgoditak postigli minutu prije kraja iz kaznenog udarca čime su ublažili poraz na konačnih 3:1.

Drava iz Terezinog Polja s 3:0 pobijedila je Munju u Velikom Rastovcu. Prvo ime susreta bio je najiskusniji gostujući igrač Davor Jurić.

Uvjerljiva je bila i Croatia iz Grabrovnice na gostovanju u Svetom Đurađu pobijedivši istoimenu domaću momčad 4:0. Najbolji na terenu bio je igrač Croatije Josip Peterfi.

POREDAK

1. Ivan Ibriks (Borova) – 7 bodova
2. Toni Sitar (DOŠK) – 6 bodova
3. Filip Buđak (Podgorje) – 5 bodova
4. Robert Bunjevac (Sloga DSL) – 4 boda
5. Josip Peterfi (Croatia) – 3 boda
6. Davor Jurić (Drava) – 2 boda
7. Valentino Jeličić (Omladinac) – 1 bod

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content