1. ŽNL Ivan Ibriks nezaustavljiv: Uvjerljivi DOŠK i Drava, prva pobjeda Slavonije

Borova je bez većih problema došla do nove pobjede. S 3:0 svladala je Slogu u Dugom Selu Lukačkom. Sva tri pogotka postigao je Ivan Ibriks, dva s bijele točke, a jednog iz igre.

Slavonija iz Sladojevaca pobijedila je Dinamo u Josipovu 1:0. Jedini zgoditak postigao je Mateo Novaković osam minuta prije kraja utakmice. 

DOŠK je u Dolcima bio bolji od Svetog Đurađa 4:1. Dva pogotka postigao je Toni Sitar, dok su po jednom strijelci bili Marijan Velić i Marija Šalek. Gostujući pogodak postigao je Dino Gabrić u posljednjim trenucima igre.

Podgorje je rezultatom 2:1 bilo bolje od Croatije iz Grabrovnice. Zgodite za domaću momčad postigli su Antonio Lekšić i Marino Grizelj, dok je gostujući pogodak postigao Ivan Topić. Gosti su susret završili s deset igrača jer je Božidar Lelek zaradio dva žuta kartona.

Standard iz Nove Šarovke poveo je na gostovanju kod Drave u Terezinom Polju pogotkom Kristiana Kokorića, međutim domaća momčad preokretom dolazi do uvjerljive pobjede 5:1. Hat trick postigao je Florijan Slipčević, dok su se po jednom u strijelce upisali Ante Gradinjan i Leon Viljevac.

Mladost iz Vukosavljevice u prvom dijelu utakmice kod Omladinca u Koriji povela je 4:0 zgodicima Dominika Štefokovića, Doriana Sesvečana, Stipe Djaka i Matea Nemčeca. U drugom dijelu konačnih 4:1 postavio je domaći igrač Noa Jerbić.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content