1. ŽNL Borova gostuje kod Sloge: Slavonija na Ciganki, Podgorje domaćin Croatiji

Županijski nogometni prvoligaši ovog vikenda igraju utakmice drugog kola.

Prva utakmica igra se sutra u 17:30 sati. Orešac je domaćin Munji iz Velikog Rastovca, a za oba stava ovo će biti prilika da dođu do prvih bodova.

Preostalih šest utakmica igra se u nedjelju također u 17:30 sati.

Najviše zanimanja trebale bi privući utakmice u Dugom Selu Lukačkom i Josipovu.
Sloga iz Dugog Sela Lukačkog prošlog vikenda odnijela je tri boda iz Sladojevaca, ali je ostala bez vratara Roberta Bunjevca koji je zbog drugog žutog kartona morao napustiti teren, dok je Borova došla do uvjerljive pobjede nad Orešcem. Gosti su favoriti, ali je to bila i Slavonija u Sladojevcima pa je Sloga došla do tri boda.

U Josipovu na Ciganki igraju domaći Dinamo i Slavonija iz Sladojevaca. Obje momčadi su u prvom kolu ostale bez bodova na svom terenu te im je ovo prilika do dođu do prve pobjede.

U Koriji će domaći Omladinac pokušati pobjedom kapitalizirati osvojen bod na gostovanju u Novoj Šarovki, dok će Mladost iz Vukosavljevice nastojati pokazati da je domaći poraz od DOŠK-a bio samo slučajnost.

Podgorje i Croatia iz Grabrovnice nakon početnih gostujućih pobjeda u međusobnom ogledu u Podgorju nastojat će doći do nova tri boda.

Drava je u Terezinom Polju favorit u utakmici sa Standardom iz Nove Šarovke, isto kao i DOŠK u Dolcima u susretu sa Svetim Đurađom, međutim gosti neće doputovati s bijelom zastavom te će pokušati osvojiti barem bod.

Na listi strijelca vodeći je igrač Borove Ivan Ibriks sa šest zgoditaka, prati ga njegov suigrač Darko Obžetić, koji je postigao tri. Po dva puta su suparničku mrežu pogodili Kristijan Lončarić iz Croatije, Matej Nemet iz Orešca te dvojac iz DOŠK-a Toni Sitar i Marijan Velić.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content