1. ŽNL Borova favorit u utakmici s josipovačkim Dinamom: Sveti Đurađ dočekuje Omladinac, u Vukosavljevici se sastaju Mladost i Drava

U prva dva kola 1. županijske nogometne lige bilo je dosta iznenađujućih rezultata, odnosno papirnati favoriti nisu dolazili do očekivanih bodova. Utakmice trećeg kola igraju se ovog vikenda.

Prvu utakmicu kola sutra u 17 sati, u Novoj Šarovki, igraju domaći Standard i Orešac. Domaća momčad još nije osvojila niti jedan bod, što bi moglo biti prednost za goste koji u igri bez opterećenja mogu doći do pozitivnog rezultata. U gostujućoj momčadi ne može zaigrati Matej Sitar.

Preostalih šest utakmica igra se u nedjelju u 17 sati.

Vodeća Borova dočekuje Dinamo iz Josipova koji u prve dvije utakmice, koje je obje odigrao na svom terenu, nije osvojio niti bod. Domaća momčad je favorit, ali će gosti sve poduzeti da dođu barem do boda.

Sveti Đurađ u gradskom derbiju dočekuje Omladinac iz Korije. Ove dvije momčadi zajedno su u dosadašnjem dijelu natjecanja osvojile jedan bod, zato će im cilj biti doći do bodova.

Croatia će tri boda s dva uzastopna gostovanja pokušati oploditi bodovima u susretu s DOŠK-om iz Dolaca koji ima maksimalnih šest bodova i razmišlja samo o pobjedi.

Mladost iz Vukosavljevice nije startala prema očekivanjima, a u goste im dolazi odlična Drava iz Terezinog Polja. Utakmica bi trebala biti neizvjesna do posljednjeg trenutka.

Slavonija iz Sladojevaca, nakon početnog poraza, ubilježila je dvije pobjede, a u goste joj dolazi Podgorje koje ne zna za poraz. To bi trebala biti naznaka zanimljive utakmice.

U Velikom Rastovcu domaća Munja će pokušati doći do prvih bodova, dok će Sloga iz Dugog Sela Lukačkog nastojati potvrditi svoju igračku snagu.

Na listi strijelaca vodi Ivan Ibriks iz Borove s devet pogodaka. Na drugom mjestu su Matej Nemet iz Orešca, Toni Sitar iz DOŠK-a i Florijan Slipčević iz Drave koji su postigli po četiri pogotka. Treće mjesto dijeli dvojac koji je postigao po tri pogotka, a riječ je o Darku Obžetiću iz Borove i Marijan Veliću iz DOŠK-a.

tablica 2

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content