1. ŽNL “Berba” bodova za goste: Borova upisala uvjerljivu pobjedu

U prvom kolu 1. županijske nogometne lige strijelci su bili efikasni, a uspješnije su bile gostujuće momčadi.

Jedinu domaću pobjedu je upisala je Borova koja je s 12:3 bila bolja od Orešca. Šest zgoditaka postigao je Ivan Ibriks, trostruki strijelac bio je Darko Obžetić, dva puta precizan je bio Dominik Hodak, dok su po jednom gostujuću mrežu pogodili Drago Kozlinger i Roberto Meseš. Za goste je dvostruki strijelac bio Matej Nemet, dok je jedan pogodak postigao Roberto Lukinić.

Podgorje je s 2:1 svladalo Dinamo u Josipovu. Strijelci za goste bili su Tomislav Krmpotić i Matia Horvat, dok je jedini domaći pogodak postigao Dominik Kralj.

Sloga iz Dugog Sela Lukačkog bila je bolja od Slavonije u Sladojevcima 3:1. Gosti su poveli zgodicima Darija Begovića, Igora Praje i Josipa Eršeka, dok je za domaće jedini pogodak postigao Goran Kizivat minutu prije kraja s bijele točke. U tim trenucima isključen je gostujući vratar Robert Bunjevac, pa je na vrata stao Mateo Tomić.

Drava iz Terezinog Polja golovima Ivana Viljevca, Florijana Slipčevića i Karla Mlinarića pobijedila je 3:0 Munju u Velikom Rastovcu.

DOŠK iz Dolaca bio je bolji od Mladosti u Vukosavljevici 4:2. Po dva pogotka za goste postigli su Marijan Velić i Toni Sitar, dok su strijelci za domaću momčad bili Mateo Nemčec i Stipo Djak.

Croatia iz Grabrovnice svladala je Sveti Đurađ na njegovom travnjaku 4:0. Dva pogotka postigao je Kristijan Lončarić, dok su po jednom domaću mrežu pogodili Roko Peterfi i Marko Slavić.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content