1. LIGE NS SJEVER Virovitici maksimalan broj bodova: Remi kadeta Pitomače

Proteklog vikenda s natjecanjem su započele 1. lige Nogometnog središta Sjever. U subotu su se igrale utakmice uzrasta U-11, U-13 i U-15.

Nogometaši Virovitice na svom terenu ugostili su vršnjake varaždinskog Varteksa. Selekcija U-11 pobijedila je 1:0 zgoditkom Marina Buđaka.

Najzanimljivije je bilo kod igrača uzrasta U-13. Virovitica je povela pogotkom Ivana Jandrića, no gosti do odlaska na odmor vode zahvaljujući golovima Filipa Samca i Lovre Šenjuga. U drugom dijelu dolazi do novog rezultatskog preokreta. S dva pogotka Josipa Jozića te jednim Jakova Bezaka Virovitica je povela 4:2, a konačnih 4:3 postavio je svojim pogotkom Lovro Kelemen u posljednjim trenucima utakmice.

Ekipa U-15 golovima Andreja Grujića, Ivana Špoljara i Filipa Blaževića svladala je 3:0 goste iz Varaždina.

U idućem kolu mladi nogometaši Virovitice gostuju kod Rudara u Murskom Središću.

U nedjelju su se igrale utakmice u konkurenciji kadeta i juniora. Kadeti Virovitice na terenu u Svetom Đurađu pobijedili su Polet iz Svetog Martina na Muri 5:0. Trostruki strijelac bio je Patrik Dumić, a po jednom su gostujuću mrežu pogodili Martin Boljevčan i Gabrijel Iličić.

Kadeti Pitomače remizirali su s Radnikom iz Križevaca 2:2. Pitomača je povela 2:0 s dva pogotka Frana Ivaniševića, a gosti su poravnali zgodicima Lovre Matejaša i Luke Mekovca.

Juniori NK Virovitice pobijedili su Polet iz Svetog Martina na Muri 1:0 pogotkom Manuela Duka.

Juniori NK Pitomače izgubili su od vršnjaka iz Križevaca 4:0. Golove za Radnik postigli su Gabrijel Šargač, Lucijano Večenaj, Leon Mlinarić i Dorijan Franjčević. 

U idućem kolu kadeti i juniori Virovitice putuju u Novi Marof, dok kadeti i juniori Pitomače gostuju kod Podravine u Ludbregu. 

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content