Završena ovogodišnja sezona Sportskih praznika u pet osnovnih škola diljem VPŽ: Sljedeće godine postoji mogućnost povećavanja broja lokacija

Ovogodišnje, 4. po redu izdanje “Sportskih praznika” na području Virovitičko-podravske županije danas je privedeno svom kraju, a osvrt na ovogodišnja tri tjedna dao je tajnik Školskog sportskog saveza Virovitičko-podravske županije Ivan Kelečić koji ga je provodio po prvi put.

– Grupe su bile pune na svim lokacijama, bilo je dinamično, zanimljivo i završilo je brzo. Sportskim praznicima odazvali su se dakle učenici od 1. do 8. razreda za koje je ovaj projekt i namijenjen, a bilo je tu sportaša iz svih sportskih grana, no i onih koji nisu uključeni u rad sportskih klubova- ističe Kelečić.

Podsjetimo, sadržaj programa namijenjen je učenicima osnovnih škola na pet lokacija diljem Virovitičko-podravske županije: Osnovnoj školi Petra Preradovića u Pitomači, Katoličkoj osnovnoj školi Virovitica, Osnovnoj školi Vladimir Nazor Virovitica, Osnovnoj školi Eugena Kumičića u Slatini i Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić u Orahovici.

– Svakako da se veselimo idućoj godini, a prema nekim projekcijama, radit ćemo na tome da povećamo broj lokacija na kojima će se projekt provoditi jer bi moglo biti još više zainteresiranih- zaključio je Kelečić te se ujedno zahvalio svim ravnateljima škola na odličnoj suradnji.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content