Započeli radovi na navodnjavanju nogometnih terena u Milanovcu i Rezovcu: Na jesen u planu i rasvjeta

Kao što je i najavljeno, Grad Virovitica krenuo je s redovima navodnjavanja nogometnih terena na kojima do sada nije bilo riješeno automatsko navodnjavanje.

Trenutno su u tijeku radovi u Milanovcu i Rezovcu, a potom slijede Podgorje i Korija.

Radove na nogometnom igralištu u Milanovcu obišao je virovitički gradonačelnik Ivica Kirin s tajnikom Sportske zajednice grada Virovitice Tihomirom Majstorovićem.

– Paralelno s radovima na automatskom navodnjavanju završavamo i projektnu dokumentaciju za rasvjetu svih sedam nogometnih igrališta na području grada. Cilj nam je do listopada ili studenog postaviti rasvjetu na sve nogometne terene na području grada te na taj način omogućiti da se igrališta koriste i u večernjim satima, osobito kada je dan kraći- rekao je gradonačelnik Ivica Kirin zahvalivši ujedno klubovima na trudu i radu s djecom jer, zahvaljujući njihovom angažmanu, kao i ulaganjima u sport, čuva se sportski duh grada.

Radove u Milanovcu i Rezovcu financira Grad Virovitica, izvodi ih tvrtka Viktim d.o.o., a vrijedni su 65.028,23 eura (s PDV-om). Radove na automatskom navodnjavanju u Podgorju i Koriji ugovorila je Sportska zajednica Grada Virovitice, također s tvrtkom Viktim d.o.o., a vrijedni su 59.395,98 eura (s PDV-om).

(www.icv.hr, mš, virovitica.hr)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content