Započeli radovi na križanju ulica Kralja Petra Krešimira IV. i Stanka Vraza u Virovitici

Ovih dana nastavljeni su radovi na rekonstrukciji gradskih ulica u Virovitici – spoj ulica Zrinski vrt i Josipa Jurja Strossmayera.

Izvođač radova, Ceste d.d. Bjelovar, započeo je s radovima na križanju ulica kralja Petra Krešimira IV i Stanka Vraza, gdje se gradi kružni tok.

– Molimo građane za strpljenje zbog zastoja radova na nogostupu u ulicama Kralja Petra Krešimira IV. i Lavoslava Ružičke. Na nogostupe je nasut kamen, no radovima nije moguće pristupiti do završetka rekonstrukcije postojećih instalacija. Nakon rekonstrukcije nogostupa, u obje ulice slijedi i rekonstrukcija, odnosno proširenje kolnika, a radi se o dionici od raskrižja s Ulicom Zrinski vrt do raskrižja s Ulicom Josipa Jurja Strossmayera. Također, u sklopu projekta u planu je semaforizacija raskrižja ulica L. Ružičke i J. J. Strossmayera- poručili su iz Grada Virovitice.

Vrijednost radova iznosi 1.200.726,88 eura (s PDV-om), a sufinancira ih Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije kroz Program podrške gospodarskoj revitalizaciji Slavonije, Baranje i Srijema, sufinanciranje projekta rekonstrukcija ceste Zrinski vrt – Strossmayerova. Projekt je, u suradnji s Gradom, prijavila Razvojna agencija VTA.

viber slika 2024 07 09 11 03 26 255 Custom

(virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content