Virovitičko-podravska županija ove je godine županija partner 31. Međunarodnog jesenskog bjelovarskog sajma

Već tradicionalna manifestacija 31. Međunarodni jesenski bjelovarski sajam u Gudovcu održava se od 13. do 15. rujna ove godine u suorganizaciji Bjelovarsko-bilogorske županije te je dobila naziv Najstarija priredba “Jesenski međunarodni bjelovarski sajam”.

Ove godine, Virovitičko-podravska županija partner je sajma na kojem sudjeluje više od 500 izlagača i 400 stočara sa stokom, a posjeti ga više od 50.000 posjetitelja.

Sajam se održava na izlagačkom prostoru od 6.000 m2 zatvorenog prostora i 75.000 m2 otvorenog prostora. Također, sajam raspolaže s dodatnih 1.600 m2 natkrivenog prostora i 5.000 m2 objekata za izložbu stoke te 90.000 m2 parkirališnog prostora.

Program Sajma bit će obilježen organizacijom niza edukativnih radionica, promidžbom dana obrtnika Bjelovarsko-bilogorske županije, nizom kulturno-umjetničkih sadržaja te brojnim drugim događanjima.

Važna tematska cjelina Jesenskog sajma, ponajprije zbog održavanja jedinstvene Državne stočarske izložbe i prisustva mnogobrojnih uzgajivača i uzgojnih udruga, pregršt izlagača iz cijele RH i susjednih država, kao i velik broj posjetitelja, idealna je prilika za predstavljanje proizvoda i usluga, otkrivanje novih trendova te za povezivanje sa starim i novim poslovnim partnerima.

– Ovim putem želimo istaknuti da će Virovitičko-podravska županija svojim izlagačima omogućiti povoljnije izlaganje na sajmu u visini od 15 posto popusta na troškove izlaganja uz redovnih pet posto popusta na avansno plaćanje – rekao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Pozivaju se svi zainteresirani gospodarski subjekti koji se žele predstaviti na sajmu, da izvrše prijavu za izlaganje na kontakte (mail: [email protected] te na telefone: 043/238-846 i 238-852) uz napomenu izlagač iz Virovitičko-podravske županije. Također, kopiju prijave potrebno je dostaviti u Upravni odjel za gospodarstvo i poljoprivredu na e-mail: [email protected].

(vpz.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content