Virovitičke mažoretkinje zadovoljne se vratile s Europskog prvenstva u mažoret sportu: Predstavile se s 12 koreografija u sva tri dobna uzrasta

Virovitičke mažoretkinje vratile su se sretne i zadovoljne s Europskog prvenstva u mažoret sportu koje se ove godine održalo u češkom Liberecu od 4. do 7. srpnja.

Natjecanje je trajalo puna četiri dana, a natjecalo se oko 4200 mažoretkinja iz 14 država što je dokaz da je ovo do sada bilo Europsko prvenstvo s najvećim brojem natjecatelja.

Virovitičke mažoretkinje natjecale su se s 12 koreografija u sva tri dobna uzrasta i ostvarile rezultate na koje su ponosne, jer iako ove godine nisu osvojile medalju, u nekoliko jakih kategorija našle su se u 10 najboljih timova, a posebno su ponosne na uspjeh velike formacije pom pon juniori s temom Avatar.

REZULTATI

– Kadeti solo pom pon – 10. mjesto
– Kadeti trio pom pon – 16. mjesto
– Junior trio pom pon – 19. mjesto
– Kadeti mini pom pon – 11. mjesto 
– Junior mini pom pon – 12. mjesto 
– Kadeti mini mix – 8. mjesto
– Junior mini mix – 8. mjesto 
– Seniorke trio pom pon – 14. mjesto 
– Seniori mini mix, zajedno s Garešničkim mažoretkinjama – 12. mjesto
– Seniorke mini formacija baton flag, zajedno sa Garešničkim mažoretkinjama – 18. mjesto – Junior velika formacija pom pon Avatar – 9. mjesto 
– Seniorke velika formacija mix sa Garešničkim mažoretkinjama – 9. mjesto

Mažoretkinjama sada slijedi ljetna pauza, a nakon toga se pripremaju za Svjetski kup koji će se održati u Italiji (Pistoia) od 9. do 11. studenog.

– Ovim putem zahvaljujemo se svima od srca koji su svojim donacijama pomogli u realizaciji odlaska na Europsko prvenstvo- poručile su Virovitičke mažoretkinje.

(www.icv.hr, Virovitičke mažoretkinje)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content