U Podravskim Sesvetama započeo projekt izgradnje parkirališta i parka s dječjim igralištem, u tijeku rušenje zgrade i uređenje okoliša

Projekt izgradnje parkirališta i parka s dječjim igralištem, Faza I – rušenje zgrade i uređenje okoliša započeo je nakon što je izvođač obišao i pregledao lokaciju izvođenja radova, dobio cjelokupnu projektnu dokumentaciju na temelju koje će izvoditi radove te se upoznao s uvjetima i elementima izvođenja ugovorenih radova.

Tvrtka Prostor EKO d.o.o. iz Bjelovara zadužena je za izradu projektne dokumentacije za projekt „Izgradnje parkirališta i parka s dječjim igralištem – rušenje zgrade i uređenje okoliša“. Nakon provedenog postupka jednostavne nabave potpisan je ugovor u iznosu od 22.676,25 eura s PDV-om s tvrtkom BAJER GRAĐENJE d.o.o. iz Kalinovca koja će izvoditi radove na I. fazi.

Projekt obuhvaća aktivnosti kao što su demontaža dotrajale vanjske i unutarnje drvene stolarije, demontaža dotrajale limarije, demontaža i uklanjanje pokrova, demontaža i vađenje elektroinstalacija, instalacije vodovoda i kanalizacije. Također obuhvaća skidanje površinskog sloja humusa i odvoz na deponij, dobavu i nasipavanje tucaničke podloge u sloju debljine 30 cm te izradu dijela ograde.

(podravske-sesvete.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content