TRANSFER ZONA Tri igrača iz Bratstva i jedan iz Rezovca pojačali Suhopolje

Nakon prvog treninga na stadionu Park predstavljena su četiri nova igračka pojačanja u redovima Suhopolja. Trojica igrač dolaze iz prošlosezonskog viceprvaka Bratstva iz Gornjeg Bazja, a jedan iz susjednog premijerligaša Rezovca.

Marko Puškarić prošao je virovitičku školu nogometa u TVIN-u i Virovitici te je osim jedne polusezone, kada je bio igrač Rezovca, bio standardni igrač Virovitice. Posljednje tri sezone bio je igrač Bratstva iz Gornjeg Bazja.

Iskusni Leo Jelovečki također je prošao virovitičku školu nogometa u TVIN-u i Virovitici. U seniorskoj konkurenciji igrao je za Lukač 05, Omladinac iz Korije, Borovu i Bratstvo iz Gornjeg Bazja, odakle dolazi u Suhopolje.

Dario Godeč igračku karijeru počeo je u Omladincu iz Korije. Kasnije je, osim za Omladinac, igrao za Viroviticu, Pitomaču, Lukač 05, Graničar iz Okrugljače i Rezovac. Posljednje dvije sezone bio je standardni prvotimac Bratstva iz Gornjeg Bazja.

Silvijo Buzuk prve nogometne poteze naučio je u rodnom Rezovcu. Kasnije je preko milanovačkog Sokola prešao u Virovitici, gdje je igrao za sve mlađe uzrasne kategorije. U seniorskoj konkurenciji igrao je za Rezovac te dvije polusezone za Suhopolje i jednu polusezonu za Kalinovac. Sada će se po treći puta okušati kao prvotimac na stadionu Park.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content