TRANSFER ZONA Mateo Tomić i Mihael Martelo novi igrači Sloge iz Dugog Sela Lukačkog: Na teren se nakon dvije godine vraća David Mikolaš, potpisao i Luka Božo iz Svetog Đurađa

NK Rezovac ostao je bez svog prvog topnika u prošloj sezoni. Naime, Mateo Tomić, koji je 14 puta matirao protivničke vratare u Premijer ŽNL, odlučio je napustiti klub iz virovitičkog prigradskog naselja te sreću potražiti u novom prvoligašu iz Dugog Sela Lukačkog. Tomić je u svojoj dosadašnjoj karijeri nosio dresove Suhopolja, Tomislava iz Đulovca, milanovačkog Sokola i već spomenutog Rezovca iz kojeg je došao u Slogu.

Novi/stari suigrač bit će mu Mihael Martelo koji je u Slogu došao iz milanovačkog Sokola. Kao i Tomić, Martelo je također igrao za Tomislav iz Đulovca, Suhopolje, Rezovac i Sokol, dok je jedno vrijeme proveo u Dinamu iz Kapela Dvora. 

Dodajmo i kako je iz Svetog Đurađa u Slogu došao Luka Božo koji je u 1. ŽNL prošle sezone odigrao sedam utakmica, a na teren se nakon dvije godine vraća i David Mikolaš. Mikolaš je najviše vremena proveo u Turanovcu iz kojeg i dolazi u Slogu, a igrao je još za Viroviticu i Dravu iz Terezinog Polja.

(www.icv.hr, mra)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content