Stari Rezovac obranio naslov pobjednika Memorijalnog malonogometnog turnira ulica “Nikola Kolaković”

Na nogometnom terenu u Rezovcu jučer je u organizaciji mjesnog županijskog premijerligaša odigran Memorijalni malonogometni turnir ulica “Nikola Kolaković”.

Na turniru je sudjelovalo sedam ekipa: Stari Rezovac, Novi Rezovac, Rezovački put, Lanište/Pešta, Markovac i dvije ekipe Rezovačkih Krčevina. Nakon razigravanja po skupinama u polufinale su se plasirale ekipe Starog i Novog Rezovca Stari Rezovac, Lanište/Pešta i Rezovačke Krčevine.

U prvoj polufinalnoj utakmici Starom Rezovcu je bio dovoljan jedan zgoditak da dođe do pobjede nad Rezovačkim Krčevinama. Druga polufinalna utakmica između Novog Rezovca i ekipe Lanište/Pešta završila je rezultatom 1:1, a boljim izvođenjem penala u finale su se plasirali igrači Novog Rezovca.

U susretu za treće mjesto Rezovačke Krčevine uvjerljivo su svladale Lanište/Peštu 4:1.

U finalnoj utakmici Novi Rezovac je poveo 2:0, međutim uporni igrači Starog Rezovca u samoj završnici s dva odlična zgoditak dolaze do izjednačenja pa je pobjednik dobiven izvođenjem penala. U pravom trileru dvojac iz Starog Rezovca, Jure Oršulić i Matija Petar Rončević, bio je uspješniji od dvojca Novog Rezovca, Matea Minaufa i Manuela Majera Križa.

Najbolji strijelac turnira bio je Silvijo Buzuk iz ekipe Lanište /Pešta, za najboljeg igrača proglašen je Toni Kovačić iz pobjedničke ekipe, dok je za najboljeg vratara proglašen Matej Šegić iz Rezovačkih Krčevina.

Pehare najboljim ekipama i pokale najboljim pojedincima uručili su članovi obitelji Nikole Kolakovića, sin Boris i unuka Nikolina.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content