Stanje u prometu: Vozač (56) automobila u Slatini napuhao 1,91 promila, najveća brzina zabilježena u Čađavičkom Lugu

Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko-podravske županije evidentirano devet prometnih nesreća, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i osam s materijalnom štetom, priopćila je danas (ponedjeljak) Policijska uprava virovitičko-podravska.

U prometnoj nesreći s ozlijeđenim osobama, koja se dogodila u subotu, 29. lipnja u Orahovici, vozač i putnica teško su ozlijeđeni, a više o svemu možete pročitati OVDJE.

Policijski službenici su tijekom proteklog tjedna u nadzoru prometa utvrdili 307 prekršaja, od kojih 18 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja, jedan prekršaj odbijanja testiranja na drogu, 109 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 28 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela, 52 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, tri prekršaja upravljanja vozilom za vrijeme zabrane, dva prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i drugo.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 1,91 g/kg je utvrđena u Slatini, u četvrtak, 27. lipnja oko 22 sata kod 56-godišnjeg vozača osobnog automobila.

Najveća brzina kretanja vozila je utvrđena u subotu, 29. lipnja oko 01:00 sat u Čađavičkom Lugu gdje je na dionici ceste na kojoj je ograničenje brzine kretanja vozila 70 km/h vozaču osobnog automobila utvrđena brzina kretanja vozila od 101 km/h, stoji u priopćenju policije.

(PU virovitičko-podravska)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content