Slatina započela s pripremama za izazove u trećeligaškom društvu: Renato Lukaček novi vratar

Iako je prošlih dana, pa i tjedana, bilo puno kontroverzi oko NK Slatina, ovaj novopečeni trećeligaš jučer je službeno započeo s pripremama.

Uprava kluba, na čelu s predsjednikom Miranom Janečićem, predstavila je tako novog vratara Ranata Lukačeka pošto je klub napustio Mario Embrešić.

Također, predstavljeni su i novi treneri NK Slatine, a prvo ime je Nikica Hat koji je ovaj klub već vodio i poznaje veći dio igrača koji su ostali u klubu, dok će njegov pomoćnik u trećeligaškom društvu biti Vladimir Borbaš.

Podsjetimo, klub su do sada napustili Braća Bogati, Dorian i Dominik, Matija Bubaš, Benjamin Dijanešić, Mario Embrešić…, tako da je Uprava NK Slatine bila prisiljena potražiti nove igrače koji će popuniti mjesto u sastavu te ujedno pojačati ekipu.

Kako smo doznali od predsjednika kluba Mirana Janečića, u Slatinu bi trebalo doći pet ili šest stranaca, dva ili više Brazilaca te trojica iz zemalja Europske unije, no o imenima još nije bio spreman razgovarati. Također, još se pregovara s nekim domaćim igračima koji bi igrački mogli pojačati slatinsku ekipu, kao i rezervnim golmanom za čije mjesto se vode razgovori s Markom Kramarićem.

Trener Hat napomenuo je kako će, pošto nema više puno vremena, morati intenzivirati treninge, a u planu su i neke pripremne utakmice, kao što je turnir u Velikom Rastovcu te utakmice sa NK Graničarem iz Đurđevaca i čačinačkom Mladosti.

IMG 4924 Custom

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content