S pripremana počeli nogometaši Drave iz Terezinog Polja, Kristijan Brnadić: Cilj nam je biti među tri, četiri prve ekipe

Na novouređenom terenu u Terezinom Polju jučer (utorak) su s pripremama za novu sezonu počeli nogometaši županijskog prvoligaša Drave.

Treneru Kristijanu Brnadiću na prvi trening se odazvalo petnaestak igrača. Za vrijeme pripremnog razdoblja planirano je 15 treninga i šest utakmica.

-Plan nam je dovođenje četiri, pet igrača s kojima ćemo osvježiti igrački kadar, a cilj nam je na kraju sezone biti među tri, četiri ekipe u ligi – nakon treninga rekao nam je trener Kristijan Brnadić. 

Prvu utakmicu nogometaši Drave odigrat će u subotu, 13. srpnja, s Rezovcem. Zbog radova na nogometnim terenima u Rezovcu i Terezinom Polju utakmica će najvjerojatnije biti odigrana na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju.

Već idućeg dana Drava će igrati na turniru u Vukosavljevici. Kod mađarske momčadi Csokonyavisionta gostuju u nedjelju, 21. srpnja, a kod Mladosti Nade 28. srpnja.

Gostovanje kod Graničara u Okrugljači dogovoreno je za 3. kolovoza, dok će posljednju utakmici momčad Drave odigrat će na svom terenu s Bratstvom iz Gornjeg Bazja 11. kolovoza.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content