S pripremama za novu sezonu započeli nogometaši Pitomače: Cilj borba za sam vrh 3. NL Sjever

Nakon nešto više od mjesec dana pauze jučer (srijeda) je ponovno oživio nogometni teren u Pitomači. Trener Ivan Presečan okupio je sve raspoložive igrače za nadolazeću sezonu.

-Trenutno imam na raspolaganju dvadesetak igrača. U rad sa seniorskom momčadi uključili smo i najbolje juniore. U razgovorima smo s još nekoliko potencijalnih igračkih pojačanja. Preostalo je nešto više od mjesec dana do početka natjecanja i zato moramo intenzivno raditi – pojasnio je trener Pitomače Ivan Presečan.

Uz svakodnevno treniranje u pripremnom razdoblju planirao je odigravanje nekoliko utakmica. Prvo će igrači Pitomače odigrati 20. srpnja s Ferdinandovcem, a nakon toga slijede susretu s Mladosti iz Ždralova, Radnikom iz Križevca i Zabokom.

Sve igrače i članove stručnog stožera pozdravio je predsjednik Denis Nemčević, nakon čega su igrači krenuli s prvim treningom.

Prošle sezone momčad Pitomače zauzela je treće mjesto u 3. nogometnoj ligi Sjever te osvojila Županijski nogometni kup. Ove sezone ekipa se želi uključiti u borbu za naslov prvaka i plasirati se u završnicu SuperSport hrvatskog nogometnog kupa.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content