ROKOVO 2024. Ugostiteljskim objektima bit će dozvoljeno produženo radno vrijeme i izvođenje žive glazbe

Ususret obilježavanju Dana grada Virovitice – ROKOVA 2024., gradonačelnik Ivica Kirin potpisao je Odluku o produženju radnog vremena i izvođenju žive glazbe za ugostiteljske objekte.

S obzirom na pristigle zahtjeve vezane za predstojeće manifestacije za obilježavanje Dana grada te velik broj posjetitelja koji će tih dana gostovati u gradu, ugostiteljskim objektima iz skupine „Restorani“ i „Barovi“ dozvoljeno je produženo radno vrijeme od 13. do 18. kolovoza do 2:00 sata (s 13. na 14. kolovoza, s 14. na 15., s 15. na 16., sa 16. na 17. te sa 17. na 18. kolovoza do 2:00 sata).

U sve navedene dane na otvorenim i zatvorenim terasama uz ugostiteljske objekte ne smije biti izvora glazbe nakon 24:00 sata.

Za vrijeme trajanja programa na svim pozornicama Grada Virovitice, izvođenje istog ne smije ometati mehanička ili živa glazba s terasa ugostiteljskih objekata. Isto tako, za vrijeme trajanja programa nije dozvoljeno izvođenje žive glazbe s terasa ugostiteljskih objekata koje su na udaljenosti do 50 metara od pozornice.

(virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content