“Regata rijekom Dravom Sopje – Vukovar” održat će se sljedećeg vikenda, 27. i 28. srpnja: Organizatori pozivaju zainteresirane da im se pridruže

Na natječaj Ministarstva hrvatskih branitelja, Udruga djece hrvatskih branitelja Virovitičko-podravske županije, u partnerstvu s Udrugom dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina, prijavila je projekt “Regata rijekom Dravom Sopje – Vukovar” koji je odobren, te se idućeg vikenda očekuje i njegova realizacija.

Dvodnevna regata biti će održana 27. i 28. srpnja te će članovi ove dvije udruge ploviti čamcima rijekom Dravom od Sopja do Vukovara i na taj način odati počast svim stradalim hrvatskim braniteljima, kao i svim ostalim žrtvama Domovinskog rata.

– Ovo je još jedan projekt kojeg naša udruga provodi u partnerstvu s drugim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata te ćemo na tom tragu nastaviti i budućnosti. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na putu očuvanja vrijednosti i promicanja istine o Domovinskom ratu. Uz Ministarstvo hrvatskih branitelja, pokrovitelji ovog projekta su i Grad Slatina, Općina Sopje te Općina Čađavica kojima ovim putem zahvaljujemo- istaknuli su organizatori.

451949072 449615564659407 2069073858375738307 n Custom

(www.icv.hr, adf)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content