Poznat sastav liga i početak natjecanja u ligama za mlađe uzraste NS Sjever

Od iduće sezone doći će do promjena u ligama za mlađe uzrasne kategorije Nogometnog središta Sjever.

U 1. ligi za kadete i juniore igrat će 15 momčadi: Varaždin, Bjelovar, Varteks, Slaven Belupo, Međimurje iz Čakovca, Graničar iz Đurđevca, Mladost iz Ždralova, Sloboda iz Varaždina, Radnik iz Križevaca, Polet iz Svetog Martina na Muri, Ivančica iz Ivanca, Koprivnica, Novi Marof te dvije momčadi s područja Virovitičko-podravske županije: Virovitica i Pitomača.

U 1. ligi za pionire U-11, U-13 i U-15 igrat će 16 momčadi: Varaždin, Bjelovar, Međimurje iz Čakovca, Varteks, Slaven Belupo, Radnik iz Križevaca, Mladost iz Ždralova, Ivančica iz Ivanca, Koprivnica, Rudar iz Murskog Središća, Graničar iz Đurđevca, Koprivnica, Sloboda iz Varaždina, Graničar iz Kotoribe, Daruvar, Sloga iz Čakovca te Virovitica.

U 2. ligi za pionire U-11, U-13 i U-15 igrat će 13 ekipa: Varaždin, Bjelovar, Mladost Komet iz Preloga, Varteks, Novi Marof, Koprivnica, Polet iz Svetog Martina na Muri, Garić iz Garešnice, Podravac iz Virja, Međimurje iz Čakovca te tri ekipe s područja Virovitičko-podravske županije: Suhopolje, Slatina i Pitomača

Natjecanja u svim ligama počinju 17. i 18. kolovoza.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content