Pomoć za Bošnjake: MK Alka iz Špišić Bukovice organizirao humanitarnu akciju, prikupili potreban materijal te svježe voće i povrće

Moto klub Alka iz Špišić Bukovice organizirao je hvalevrijednu humanitarnu akciju kako bi pomogli stradalima u Bošnjacima. U ovoj akciji, prikupili su značajne količine potrebnih materijala i nešto voća i povrća.

Uz članove MK Alka koji su prikupili novac za prijeko potrebne letve za popravak krovišta, akciji je pridonijela tvrtka Zanatpromet koja je omogućila popust na potreban materijal te donirala čavle. Akciji se pridružio i OPG Mađerčić koji je donirao svježe nektarine, a članovi kluba su se pobrinuli da kombi napune i s drugim svježim voćem i povrćem. 

WhatsApp Slika 2024 07 15 u 09.32.31 94343bda Custom

Predsjednik kluba Zvonko Lulić, dobio je informaciju o potrebama stradalih te su članovi kluba odlučili djelovati. Nakon što su od prikupljenog novca kupili potrebne materijale te sakupili voće i povrće, zaputili su se prema Bošnjacima. Osim materijala koji je prijeko potreban za popravak krovišta, Bošnjacima su potrebne i vrijedne ruke koje će pomoći u radovima. Predsjednik Lulić istaknuo je kako će se dogovoriti o raspodjeli radova kad stignu na mjesto pomoći.

Članovima MK Alka nije strano pomagati niti zasukati rukave. Već su sudjelovali u brojnim humanitarnim akcijama, uključujući i akciju za pomoć Gunji prije nekoliko godina. Njihova spremnost i solidarnost s onima kojima je pomoć potrebna ponovno je došla do izražaja i u ovoj akciji.

(icv.hr, žđl, Foto: Ž. Đaković Leš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content