Pitomača slavila u Križevcima, igrači Marija Tole ‘raspucani’ protiv Rezovčana, Vinakova momčad bolja od Kalinovca

U pripremnim nogometnim utakmicama koje su odigrane jučer (subota), do pobjeda su većinom došle domaće momčadi. Jedinu gostujuću pobjedu upisali su nogometaši trećeligaša Pitomače. Na gostovanju kod drugoligaša Radnika u Križevcima slavili su s 1:0. Jedini pogodak za momčad trenera Ivana Presečana postigao je osvajač ICV trofeja u prošloj sezoni Marko Matančić.

Županijski prvoligaš Borova ugostio je susjedni premijerligaš Rezovac. Početnu dominaciju domaći nogometaši potvrdili su pogotkom Ivice Andrejića. Uz pogodak, igrači trenera Marija Tole propustili su još nekoliko odličnih prigoda.

U drugom dijelu nogometaši Borove bili su puno precizniji te su postigli još pet pogodaka. Dva puta precizan je bio Darko Obžetić, a po jednom su gostujuću mrežu pogodili Ivan Ibriks i Toni Bočiluk iz igre te Dominik Hodak iz slobodnog udarca. Jedni zgoditak za Rezovac postigao je Antonio Tunić za konačnih 6:1 za Borovu. Momčad Borove efikasnim igrama pokazuje da će biti ozbiljan kandidat za sam vrh u županijskom prvoligaškom društvu.

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju domaće Bratstvo je u prvom dijelu utakmice s Kalinovcem povelo 3:0 zgodicima Matea Pšihistala, Gabrijela Palčića i Denisa Kovača. U drugom dijelu gosti su zgodicima Karla Petrinića i Davida Kopričanca ublažili poraz na konačnih 3:2. I u drugom dijelu utakmice nogometaši trenera Elvisa Vinaka imali su nekoliko prigoda za pogotke, koje nisu uspjeli realizirati.

Kadeti i juniori Virovitice na travnjaku u prigradskom naselju Svetom Đurađu ugostili su vršnjake Mladosti iz Petrinje. Kadeti su pobijedili rezultatom 5:3. Tri pogotka za domaću momčad postigao je Matijas Šarić, dok su po jednom bili precizni Josip Đurđević i Luka Vilk. Juniori Virovitice pobijedili su rezultatom 2:1 zgodicima Luke Tomca i Ivana Vize.

Mladost je u Čačincima pobijedila virovitički No Limit TVIN rezultatom 3:0. Dva zgoditka postigao je Florijan Rupčić, dok je jednom strijelac bio Marin Čavić.

Viljevo je bilo bolje od Sloge iz Zdenaca 4:1. Jedini pogodak za Zdenčane postigao je novopridošli Antonio Babec.

Utakmice između Suhopolja i Daruvara te između Mladosti iz Vukosavljevice i Drave iz Podravskih Sesveta nisu odigrane, jer gosti nisu doputovali.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content