Ovogodišnja 13. Velimirovačka ljetna večer privukla brojne posjetitelje: Odigrano i četvrto izdanje Memorijalnog nogometnog turnira “Stjepan Pintarić”

Jučer je u Velimirovcu, u organizaciji Mjesnog odbora Velimirovac, a pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Našica i Grada Našica, organizirana još jedna Velimirovačka ljetna večer koja je održana u sklopu proslave Dana grada Našica.

Ova manifestacija spaja kulturni, gastro i sportski svijet, a brojni mještani uživali su u bogatoj ponudi. Bila je ovo 13. po redu Ljetna večer u Velimirovcu i 4. Memorijalni turnir u malom nogometu “Stjepan Pintarić”

Uvod u ovogodišnji program bio je Memorijalni nogometni turnir “Stjepan Pintarić” koji je održan u organizaciji Nogometnog kluba “Croatia”. Najbolja ekipa na turniru bila je “Cafe bar Twins”, drugo mjesto zauzeo je “Auto prijevoz Solomun”, a treći je bila ekipa “Leteći medvjedić”. Za najboljeg igrača turnira proglašena je Marin Kuzminski, najbolji strijelac bio je Damjan Škorić, dok je za najboljeg vratara proglašen Marijo Benović. Pehare i trofeje uručio je Hrvoje Pintarić, sin prerano preminulog Stjepana Pintarića.

Večer se nastavila koncertom Zlatnih struna koji su oduševili posjetitelje. Bogata je bila i gastro ponuda, a za pripremu su se pobrinule članice Udruge žena Velimirovac, a svoj obol dale su i brojne druge udruge.

Manifestaciji je nazočio i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler kao i mnogi drugi uvaženi gosti.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba pohvalio je sve organizatore i sudionike ove manifestacije, te im zahvalio na njihovom predanom radu i trudu.

– Velimirovac je naselje koje ima sedam udruga u kojima je istaknuto zajedništvo što čini duh ovoga mjesta. Želio bi se posebno zahvaliti u ime Grada Našica svima udrugama koje su večeras sudjelovale u ovoj manifestaciji. Posebno bih istaknuo Nogometni klub “Croatia” Velimirovac kao i veliko zalaganje predsjednika Mjesnog odbora Marina Kneževića, koji je zaista uložio mnoga truda u organizaciji od samoga početka- rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Predsjednik Mjesnog odbora Marin Knežević rekao je kako je početna ideja Velimirovačkih ljetnih večeri bila okupiti mještane kako bi se družili, no ona je prerasla u nešto više.

– Nastavili smo tradiciju Velimirovačkih ljetnih večeri, s u sklopu ove manifestacije održan je Memorijalni nogometni turnir koji je dobio ime po našem igraču i članu uprave pokojnom Stjepanu Pintariću. Na današnjem turniru sudjelovalo je 16 ekipa, vrijeme nas je poslužilo, a odaziv ljudi je zaista odličan. Naša početna ideja ovih Velimirovačkih ljetnih večeri bila je da okupimo naše mještane kako bi se družili, no ona je prerasla u nešto puno više. Sve udruge na području Velimirovca su aktivne i uključene u organizaciji ovoga događaja. Želio bih se zahvaliti gradonačelniku Krešimiru Kašubi, Gradu Našicama, Turističkoj zajednici Grada Našica i svima koji su nam pomogli da se ova manifestacija održi- izjavio je predsjednik Marin Knežević.

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content