Orešac pobjednik 4. memorijalnog nogometnog turnira “Zdravko Dvojak Beli” u Vaškoj

Jučer (subota) je u Vaškoj održan 4. memorijalni turnir u nogometu “Zdravko Dvojak Beli”, u sjećanje na prerano preminulog predsjednika Mjesnog odbora Vaška Zdravka Dvojaka.

Uoči turnira, predstavnici NK Vaška na čelu s predsjednikom kluba Sandrinom Čolakom i rodbina te načelnik općine Sopje Berislav Androš, posjetili su posljednje Zdravkovo počivalište i položili upaljene lampione i cvjetni aranžman.

Turnir je službeno otvorio Zdravkov brat Željko Dvojak, a s nekoliko prigodnih riječi nogometašima, sucima i gledateljima obratili su se predsjednik Općinskog vijeća Općine Sopje Siniša Hrgović i predsjednik Nogometnog kluba Vaška Sandrino Čolak.

Na turniru su, uz domaćina NK Vaška, nastupili NK Krčevina Čađavački Lug, NK Orešac i NK Stara Brezovica.

Ove je godine prvo mjesto pripalo nogometašima Orešca, druga je bila ekipa iz Čađavačkog Luga, treća Vaška, a četvrti nogometaši iz Stare Brezovice. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Dario Šamec, za najboljeg igrača Toni Brezović, a najbolji strijelac bio je Mario Čađavčan.

Pehare ekipama i pojedinačne nagrade igračima te sucima, uručili su predsjednik Općinskog vijeća Općine Sopje Siniša Hrgović, predsjednik NK Vaška Sandrino Čolak i Zdravkov brat Željko Dvojak.

Nogometni turnir je održan pod pokroviteljstvom Općine Sopje, uz pomoć mnogobrojnih sponzora.

Više fotografija s ovog turnira možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, adf, foto: A. Dvojak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content