Općini Čađavica odobreno tri tisuće eura za manifestacije u funkciji regionalnog razvoja

Općina Čađavica još je u ožujku ove godine poslala prijavu na Javni poziv za sufinanciranje projekata prema Programu dodjele bespovratnih sredstava manifestacijama u funkciji regionalnog razvoja posredstvom Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU.

Prijava koju je Općina Čađavica predala odnosi se na manifestaciju ”Petrovo 2024. – Dani općine Čađavica”, a ista obuhvaća razne aktivnosti planirane i provedene tijekom proslave Dana općine Čađavica poput smotre folklora, sportskih igara, izložbe hladnokrvnih konja i zaprega, održavanja koncerta i drugih aktivnosti.

Ministarstvo je 27. lipnja, donijelo Odluku o odabiru projekata, a Općini Čađavica odobreno je tri tisuće eura. Sredstva su to s kojima će Općina Čađavica jednim dijelom ublažiti nastale troškove prilikom navedene proslave.

 

– Ovo je prvi Javni poziv takvog oblika, točnije namijenjen sufinanciranju manifestacijama u funkciji regionalnoga razvoja te se nadamo da će se isti ponoviti i slijedeće godine – istaknuo je načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content