Održana 18. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije

U Maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije, uz predsjedanje virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, održana je 18. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije.

Na temelju predloženog dnevnog reda, na sjednici su se razmatrale zaprimljene prijave na Javni poziv za dodjelu sredstava za unaprjeđenje kvalitete smještajne ponude na destinaciji Slavonija i Podravina te je donesena Odluka o dodjeli bespovratnih novčanih sredstava temeljem prijava na isti.

Temeljem Odluke, odobreni su iznosi potpore za 23 podnositelja prijave/projekta, a sveukupni iznos potpore jest 96.699,99 eura. Dodatno, na sjednici su iznesene informacije o do sada provedenim te aktualnim aktivnostima, a posebno je istaknuta pohvalna suradnja s turističkim zajednicama na području Virovitičko-podravske županije.

Odluku o dodjeli bespovratnih novčanih sredstava temeljem Javnog poziva za dodjelu sredstava za unaprjeđenje kvalitete smještajne ponude na destinaciji Slavonija i Podravina pogledajte OVDJE.

(www.vpz.hr, Foto: A. Zeko)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content