Od ruševine do ljepotice: Pogledajte kako danas izgleda Karaula kod Banovog broda, koja će u novoj školskoj godini učenicima SŠ Stjepana Sulimanca ponuditi briljantne uvjete

U novu školsku godinu, učenici Srednje škole Stjepana Sulimanca iz Pitomače, dobit će još jedan prvoklasan sadržaj. Naime, traju završni radovi na Karauli kod Banovog broda, u okviru Regionalnog centra kompetentnosti Panonika u kojemu kao partner, sudjeluje Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača, dok je nositelj Poljoprivredno-prehrambena škola Požega.

Projekt je to vrijedan 688.916,45 eura, s 416.415,94 eura sufinancira se iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“, dok će ostatak podmiriti Virovitičko-podravska županija i Srednja škola Stjepana Sulimanca.

Projektom će se stvoriti bolji prostorno tehnički uvjeti za provođenje svih edukacija i praktične nastave iz pčelarstva i enologije. Tu su skladišni prostori, alatnica i spremišta za poljoprivrednu mehanizaciju i strojeve, a uredit će se i okoliš praktikuma. Srednja škola Stjepana Sulimanca dobit će bolje radne uvjete i još moderniju praktičnu nastavi u idućoj školskoj godini.

(www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content