Nogometaši Virovitice ambiciozno započeli pripreme za novu sezonu, Crvenka: “Želimo biti među prvih pet momčadi”

Na glavnom nogometnom terenu Sportskog centra Vegeška jučer su s pripremama za novu sezonu započeli nogometaši trećeligaša Virovitice. U uvodu sve igrače pozdravili su tajnik Michael Mikolčić i član uprave združen za igrače Miroslav Čor.

Plan priprema i ciljeve u novoj sezoni prezentirao je trener Krešimir Crvenka.

– Svim novim igračima želim dobrodošlicu u klub. Nadam se da ćemo s njima napraviti rezultatski iskorak. Na temelju postignutog u proljetnom dijelu natjecanja vjerujem da se možemo plasirati među prvih pet momčadi u ligi. Prijelazni rok još nije gotov te namjeravamo dovesti još dva-tri igrača– tom prigodom je rekao trener Krešimir Crvenka.

Uz gotovo svakodnevne treninge momčad će odigrati i nekoliko pripremnih utakmica. Prvo se 20. srpnja odlazi na gostovanje u prijateljski njemački grad Traunreut, gdje će se utakmicama kadetske i seniorske momčadi uveličati 60. godišnjica kluba Stein-Sankt Georgen.

U nedjelju 28. srpnja gostovat će kod juniora Mladosti u Ždralovima, a zatim slijedi domaća utakmica s Moslavinom iz Kutine i susret s novim trećeligašem Garićem iz Garešnice.

Pred početak prvenstva, na blagdan Velike Gospe, momčad će gostovati kod ekipe Trnski u Novoj Rači.

Dio igrača koji zbog drugih obveza nije bio na prvom treningu priključit će s momčad tijekom idućeg tjedna, a do tada će raditi individualno.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content