Nogometaši Pitomače osvojili Memorijal “Hrgović – Rudanović” u Rezovcu: Doznajte najbolje pojedince ovogodišnjeg turnira

U povodu Dana Mjesnog odbora i blagdana svete Ane, Nogometni klub Rezovac u sklopu svog programa “Ljeto u Rezovcu” jučer (nedjelja) je organizirao tradicionalni Memorijalni turnir “Hrgović – Rudanović”.

Domaćini su se potrudili i na turnir ponovno pozvali jake momčadi, trećeligaša Pitomaču i prvaka Premijer županijske nogometne lige Mladost iz Čačinaca.

U prvoj utakmici Mladost je s 3:0 svladala domaćeg ligaškog konkurenta Rezovac. Nakon pauze, Pitomače je uvjerljivo rezultatom 7:0 pobijedila Rezovac.

Susret Pitomače i Mladosti odlučivao je o pobjedniku turnira. Na kraju je Pitomača došla do pobjede rezultatom 3:2.

Najbolji strijelac turnira bio je napadač Pitomače Karlo Jakupec. Za najboljeg igrača proglašen je Marin Čavić iz Mladosti, dok je za najboljeg vratara proglašen čuvar mreže Rezovca Marko Doppler.

Treba spomenuti da su Pitomača i Rezovac u dva dana odigrali po tri utakmice.

-Nakon tjedan dana teških treninga, bez puno lopte, ovo nam je bio prvi nogometni ispit u sklopu priprema za novu sezonu. Došli smo u goste kod naših prijatelja u Rezovac. S Pitomačom smo odigrali dosta dobru utakmicu. Obje ekipe nisu bile kompletne. Ovakve utakmice poslužile su svojoj svrsi. Žao mi je zbog ozljede Marina Zuanovića, koji se trenutno nalazi u bolnici. Prema prvim vijestima, na sreću, nije riječ o težoj ozljedi- nakon utakmice rekao nam je trener Mladosti Ivan Mužar.

Zadovoljan je bio i trener Pitomače Ivan Presečan.

-Nakon desetak dana priprema mogu biti zadovoljan. U ovakvim utakmicama rezultat nije u prvom planu, ali je bitan. Već sada se treba stvarati pobjednički mentalitet. U dva dana odigrali smo tri utakmice s kvalitetnim suparnicima. Gledatelji su mogli vidjeti sadržajnu utakmicu između nas i Mladosti. Pripreme idu dalje, u nastavku ćemo biti još bolji -rezimirao je Ivan Presečan.

(www.icv.hr, mš, foto: Igor Pasarić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content