Na suhopoljskom stadionu Park održan nogometni kamp za mlade nogometaše i nogometašice

Proteklog vikenda od, petka 28. do nedjelje 30. lipnja, na stadionu Park Nogometni klub Suhopolje, u suradnji s AM Sportom iz Virovitice i Game Changersima iz Zagreba, organizirao je ljetni nogometni kamp za djevojčice i dječake u dobi od sedam do 16 godina.

Kamp su vodili iskusni treneri: Matija Micić, trener selekcija NS zagrebačke županije i voditelj Škole nogometa NK Dugo Selo, Damjan Blažević, trener u NK Rudeš, te Aleksandar Matijašević, voditelj Škole nogometa NK Suhopolje. Ovi treneri imaju bogato iskustvo rada u kampovima u SAD-u, Norveškoj, Kosovu i Hrvatskoj.

Polaznici kampa bili su podijeljeni u tri grupe od petnaestak polaznika.

-Klubovi inače ovakve kampove baš ne odobravaju. Mi smo uvjereni da se ovakav način rada može implementirati u redovne klupske obveze. Klinci mogu dobiti puno više nego u klubu jer se radi malim grupama. Dugo vremena nisam vidio ovako odlične uvjete kao što su ovdje u Suhopolju. Puno je prostora za rad i napredak. Takove uvjete u široj okolici nema nitko. Šteta što se klub ne natječe u nekom višem rangu – rekao nam je Matija Micić.

U Suhopolju na tome ne žele stati.

-Ovim kampom odlučili smo uljepšati djeci ljetne praznike. U razgovoru s trenerima iz Zagreba zadovoljni smo polaznicima kampa. Planiramo nastaviti s organizacijom sličnih kampova. U planu nam je i kamp za trenere, gdje i njih namjeravao educirati – rezimirao je voditelj Škole nogometa NK Suhopolje Aleksandar Matijašević.

Na kraju kampa svi polaznici su dobili prigodne diplome.

(icv.hr, mš, Foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content