Na stadionu Park započele pripreme suhopoljskih “grofova”: Vođenje momčadi preuzeo iskusni Zvonko Menegati

Sastankom u zelenom salonu stadiona Park u Suhopolju počele su pripreme seniorske momčadi županijskog premijerligaša Suhopolja.

Predsjednik kluba Damir Pemper sa svojim suradnicima predstavio je igračima novog trenera. U novoj sezoni momčad će voditi iskusni Zvonko Menegati, kojem će u radu pomagati njegov sin, dojučerašnji prvotimac Nikola.

– Trenerskog posla prihvatio sam se nakon duže pauze. Ekipu smo slagali prema našim željama, odnosno dovodili smo igrače koji će nam najbolje odgovarati na pojedinim pozicijama u momčadi. Većina novih igrača su mladi i na njih računam dugoročno. Moj sin Nikola se više ne namjerava baviti nogometom kao igrač te će mi pomoći u radu s momčadi- tom prigodom rekao je Zvonko Menegati.

Nakon upoznavanja trenera s igračima krenulo se trening koji je odrađen po izuzetno vrućem vremenu, što igračima nije bilo prepreka da odrade sve što je bilo planirano, a zanimljivo je da će po prvi put u seniorskoj konkurenciji zajedno zaigrati braća Enio i Leo Kirin.

U pripremnom razdoblju, u 35 dana, planirano je 16 treninga i pet pripremnih utakmica. U subotu 20. srpnja na stadionu Park Suhopolje će ugostiti virovitički No Limit TVIN, a sedam dana kasnije u goste im dolazi Hajduk iz Hercegovca.

U subotu 3. kolovoza gostovat će u Ferdinandovcu kod istoimene momčadi, a posljednje dvije utakmice bit će odigrane ponovno na stadionu Park. U srijedu 7. kolovoza s Mladosti iz Ždralova te u nedjelju 11. kolovoza s Kalinovcem.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content