Mladi vozač s 2,33 promila sletio s ceste, udario u parkirani auto i završio na krovu

Teška prometna nesreća dogodila se u četvrtak oko 17.30 sati u đurđevačkom prigradskom naselju Suha Katalena. Pijani vozač Golf četvorke u zavoju je izletio s ceste, zabio se u parkirani Volvo i završio na krovu, piše Podravski list.

– Vozač (21) upravljao je osobnim automobilom koprivničke registarske oznake za vrijeme kada mu je vozačka dozvola poništena zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova. Zbog neprilagođene brzine vozač je vozilom sletio van kolnika na zelenu površinu, udario u parkirani osobni automobil i prevrnuo se na krov. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju – navode iz Policijske uprave koprivničko – križevačke.

Vozaču je očitana koncentracija alkohola od 2,33 promila te mu je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu. Također, kod vozača je preliminarnim testiranjem utvrđena prisutnost droga u organizmu i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

(podravski.hr, foto: Podravski list, čitatelj)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content