Mlađa juniorska reprezentacija uskoro kreće s pripremama za Europsko prvenstvo: Matko Moslavac na popisu Nenada Šoštarića

Hrvatska mlađa juniorska reprezentacija uskoro kreće s prvom fazom priprema za Europsko prvenstvo koje se od 7. do 18. kolovoza igra u Crnoj Gori. Izbornik Nenad Šoštarić objavio je širi popis igrača koji će sudjelovati na pripremama, a na njemu se nalazi 21 igrač plus njih 13 koji se nalaze na listi pričuva i koji će po potrebi biti pozivani naknadno. Svoje mjesto na listi od 21 igrača našao je i igrač NEXE-a, Virovitičanin Matko Moslavac.

Reprezentativci će se okupiti u Zagrebu u četvrtak u 11 sati te će se zaputiti u Prelog gdje će boraviti do 26. srpnja, a u sklopu priprema odigrat će i dvije prijateljske utakmice protiv reprezentacije Austrije, 19. i 20. srpnja, a dva do tri dana kasnije snage će odmjeriti s Kinom.

Dodajmo kako se Hrvatska nalazi u skupini A zajedno sa Slovenijom, Srbijom i Grčkom. Igrači Nenada Šoštarića otvaraju sa Srbijom 7. kolovoza, dan kasnije igraju protiv Grčke, a 10. kolovoza sa Slovenijom.

(www.icv.hr, mra, HRS)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content