“Komjetan gradnja” pobjednici 17. noćnog malonogometnog turnira u Lili

U organizaciji NK Lila i uz potporu domaćih udruga, jučer je u našičkom prigradskom naselju Lila održan tradicionalni 17. noćni malonogometni turnir na travi. Ove godine nastupilo je 19 ekipa koje su činili brojni mještani i gosti. Uz odličnu atmosferu uz nogomet, brojni posjetitelji mogli su uživati u bogatoj gastro ponudi i zabavi koja je trajala do dugo u noć.

Podpredsjednik kluba Goran Potolovec zahvalio se Gradu Našicama i gradonačelniku Krešimiru Kašubi te direktorici Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler na velikoj podršci.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba i direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler pohvalili su ovaj tradicionalan događaj te se zahvalili na njihovom djelovanju u Lili, ali i na mnogim manifestacija u Gradu Našicama. Također su ovim putem poručili kako i dalje imaju potpunu podršku od Grada Našica.

Najuspješnija na turniru bila je ekipa “Komjetan gradnja”, drugo mjesto pripalo je ekipi “Brazilci”,
treće mjesto osvojila je ekipa “Metak u zavoju”, a četvrti su bili “Mini – market Beničanci”.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Marko Ferčec (Komjetan gradnja), najbolji strijelac bio je Lukas Potolovec (Brazilci), a najbolji vratar je Leon Ament (Brazilci).

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content