Kad utihne “školsko zvono” kreću radovi: U čačinačkoj školi saniran je strop u kuhinji, stiže novi namještaj kao i u Humu, a počinju i sanacije krovišta na Srednjoj školi Marka Marulića Slatina i Tehničkoj školi Virovitica

Virovitičko-podravska županija započela je s radovima po školama kako bi učenici na početku školske godine imali još bolje uvjete školovanja. Tako je u OŠ Antuna Gustava Matoša Čačinci odrađena sanacija stropa u kuhinji. Izvođač radova bila je Duga iz Pitomače, a za istu školu bit će nabavljen i novi blagovaonski namještaj i dio namještaja za učionice.

Novi namještaj dobit će i Područna škola Hum koja je premještena u prostore Mjesnog doma (slično kao i prije nekoliko godina područna škola u Detkovcu nap.a.) i za koje je također Virovitičko-podravska županija izdvojila sredstva kako bi se prostori prenamijenili u školske.

U Tehničkoj Virovitica, početkom nove školske godine, buduće medicinske sestre i tehničare dočekat će novi praktikum. Uz to, sve je spremno za početak radova na krovištu Srednje škole Marka Marulića Slatina, a kroz koji dan započet će i radovi na krovištu Tehničke škole Virovitica te sanacija svlačionica i sanitarnih čvorova u Srednjoj školi “Stjepan Ivšić” Orahovica. Trenutno u tijeku je postupak nabave za novo krovište Gimnazije Petra Preradovića Virovitica.

cacinci kuhinja 2
foto: K. Toplak

(www.vpz.hr, foto: Kristijan Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content