Izborna skupština UHBDR-a Općine Suhopolje: Za novog predsjednika izabran dr. Davor Hock

U subotu, 29. lipnja, članovi UHBDR-a Općine Suhopolje obilježili su Dan branitelja Općine Suhopolje, 33. obljetnicu osnivanja 6. čete Samostalnog bataljuna ZNG Virovitica i održali redovnu izbornu skupštinu.

Ispred restorana “PARK” gdje je prije 33 godine osnovana postrojba, nakon polaganja vijenca i paljenjem lampiona čime je odana počast poginulim, nestalim i umrlim braniteljima nazočnima se prigodnim riječima obratio zapovjednik čete i predsjednik UHBDR-a Suhopolje Marijan Brlek koji je podsjetio nazočne na taj slavni događaj koji je umnogome utjecao na daljnji razvoj događaja na ovim prostorima.

Nazočnima se obratio i načelnik Općine Suhopolje Goran Doležal zahvalivši braniteljima na obrani i oslobađanju Domovine u kojem su brojni žitelji općine Suhopolje dali ne mali doprinos.

Potom su se branitelji uputili u Hrvatski dom gdje je održana redovna izborna skupština na kojoj je izabrano novo vodstvo Udruge. Nakon što je dosadašnji predsjednik Marijan Brlek podnio izvještaj o radu i zahvalio se članovima na 20-godišnjoj potpori u njegovom vođenju Udruge, nazočnima su se obratili predsjednik HČZ-a Grada Virovitice Davor Špoljarić i predsjednik UHVDDR-a VPŽ-a Vlado Paurić te načelnik Općine Suhopolje koji su biranim riječima pohvalili rad Udruge u promoviranju istine o domovinskom ratu na ovim prostorima.

Nakon obraćanja, obavljen je izbor novog Predsjedništva Udruge, predsjednika, dopredsjednika, tajnika, blagajnika i Nadzornog odbora. Za novog predsjednika Udruge izabran je dr. Davor Hock kome su svi izrazili podršku i očekivanja da će pod njegovim vodstvom Udruga i dalje dobro funkcionirati.

(UHBDR Općine Suhopolje)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content