Gradu Virovitici odobren projekt za financiranje edukativnih i sportskih aktivnosti za djecu u vrtiću i osnovnim školama

Gradu Virovitici odobreno je 50.000,00 eura za financiranje aktivnosti u vrtiću i osnovnim školama. Projekt je prijavila Razvojna agencija VTA na natječaj Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade koji se odnosi na sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole.

Važno je naglasiti kako će sve organizirane aktivnosti i radionice biti besplatne za djecu čime se roditelje financijski rasterećuje i doprinosi se jednakom uključivanju i povećanju broja sudionika na radionicama.

U provedbi projekta sudjeluje Dječji vrtić CVRČAK Virovitica gdje će se organizirati učenje engleskog jezika, sportske, STEM i keramičarske radionice, Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić Virovitica organizirat će sportske i plesne radionice, a Osnovna škola Vladimir Nazor Virovitica će provoditi STEM radionice i radionice Robotike.

Provedbom projekta opremit će se učionice digitalnom i STEM opremom, popratnim sportskim rekvizitima te će se opremiti kabineti i prostor za izvođenje aktivnosti.

(Razvojna agencija VTA, virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content