Grad Orahovica upozorava na lažne informacije vezano uz Izletište „Jezero”

Grad Orahovica, Turistička zajednica grada Orahovice i poduzeće Ružica grad d.o.o, koje upravlja Izletištem „Jezero“, uputili su javnosti službeno priopćenje kako bi upoznali i upozorili javnost na niz neprovjerenih i neslužbenih informacija koje dolaze putem grupe na društvenoj mreži Facebook pod naziv ”Jezero-Orahovica”.

U priopćenju između ostalog stoji:

-Navedenu grupu otvorila je privatna osoba i ista ne raspolaže službenim informacijama vezanim za rad i upravljanje Izletišta „Jezero“. Jedini vjerodostojni za davanje informacija vezanim za rad i upravljanje Izletištem „Jezero“ jesu Grad Orahovica, Turistička zajednica grada Orahovice i poduzeće Ružica grad d.o.o. U nastavku donosimo nekoliko važnih informacija o korištenju Izletišta „Jezero“ za koje je bilo najviše upita. Dakle, novoizgrađene bungalove nije moguće koristiti odnosno iznajmiti jer su isti u fazi ishođenja uporabne dozvole, a nakon završetka projekta potrebno je iste ponuditi u koncesiju. Nadalje, radno vrijeme Izletišta „Jezero“ je svaki dan od 08-20 sati te se u tom periodu mogu koristiti komunalne usluge na istom – stoji u priopćenju u kojem je pojašnjeno i sve vezano i za parkiranje na Izletištu Jezero:

-Parkiranje se može platiti na parking-automatima ili SMS-om, Na Izletištu Jezero mogu se kupiti satne, cjelodnevne i mjesečne parkirne karte i to putem parkirnog automata ili SMS-om. Na parkirnom automatu cijena satne karte iznosi 0,50 eura radnim danom, a vikendom i blagdanima 0,70 eura. Ako korisnik kartu plaća putem SMS-a tada je cijena radnim danom 0,65, a vikendom i blagdanima 0,85 eura. Cijena cjelodnevne parkirne karte iznosi radnim danom 3 eura, a vikendom i blagdanima 4,50 eura dok je cijena mjesečne karte 15 eura i vrijedi mjesec dana od dana izdavanja. Postoji mogućnost kupovine i sezone karte, ali samo za građane Orahovice i pripadajućih prigradskih naselja i iznosi 5 eura – piše u priopćenju.

Svi posjetitelje i svi oni koji žele doći na Izletište „Jezero“, a ukoliko imaju neka pitanja, mogu se obratiti nadležnima putem e-mail adrese: [email protected]  [email protected] i [email protected]

A cijene detaljno možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content